Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

"Hópelyhes" kakaós ital

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 2 adag

Hozzávalók

kb. 2 adag elkészítéséhez

1 darab 250 ml-es üveghez:

1 evőkanál porcukor
50 g étcsokoládé darabok
2 - 3 evőkanál mini mályvacukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Üvegbe töltés:
Kakaót, porcukrot, vaníliás cukrot és a keményítőt jól összekeverünk, és először a palackba töltjük. Óvatosan rátesszük a csokoládédarabokat, megtöltjük mini mályvacukorral, és lezárjuk a palackot.

Főzés:
Először vegyük ki mályvacukrokat a palackból, és tegyük félre. Forraljunk fel 500 ml tejet egy fazékban. Adjuk hozzá a kakaós keveréket és a csokoládé darabokat, és keverjük addig, amíg minden fel nem oldódik és kissé besűrűsödik. Tálaljuk a forró kakaót csészékbe, és adjuk hozzá a mályvacukrot. Fogyasszuk forrón.
"Hópelyhes" kakaós ital

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!